Historie

År 2017

Jubileumsåret startet med januar-seminar og Nidarvollfanfaren ble tatt frem etter 50 år i dvale.

Vi deltok selvfølgelig på Trøndersk mesterskap og ble honorert med en fin bronseplass. Juniorene deltok også i TM og vant stil-prisen for andre år på rad. Aspirantene deltok på aspirantfabrikken og fikk åpne premieutdelingen på TM- konserten, ved å spille sammen med Brazz Brothers.

Tradisjonen tro, ble det også i år arrangert TM- fest av juniorstyret. Tema denne gang var «Mafia». Her ble det servert pizza, brus, godteri og masse aktiviteter. Siden det er jubileum ble det arrangert slik at de kunne ha felles overnatting i festsalen på nidarvoll.

17 mars ble skolekonserten avholdt. Og vi fikk god respons på denne. Samme kveld arrangerte juniorstyret «fredags-kos»

Vårkonserten i år den 30. april ble arrangert som en bydelskonsert på rosenborgskole der Nardo -og Steindal skolekorps medvirket. Vårkonserten "Jubilarium" ble et vellykket arrangement med premiere på Bydels-mesterskap i notestativstafett, som Nardo vant. Det ble også populært med korps-kahoot.

På vårkonsertens generalprøver avduket vi den nye fanen og hadde en markering av denne. Den gamle fanen - fra 1977 - hadde tjenestegjort i hele 40 år, så det var virkelig på tide at den fikk lov å ta pensjon fra aktivitetene våre.

Jubileums-turen for korpset ble til Italia, La Garda. En «hot» tur med over 40 grader. Likevel ble det meget vellykket tur. Aspirantene sin tur ble til Sverresborg museum, de fikk da oppleve Blåsenes dag og mye annen aktivitet. All-Musikk ble avsluttet med historisk rundvandring og quiz på Rockheim.

Det ble også designet og trykket opp korpsets egne fritidshettejakker. 60 Års medaljene design og opplegg på dette ble også gjennomført av komiteen
 

Det årlige høstseminaret på Rye 15-17 september, ble det gjort noe ekstra av i høst, ved at vi hadde leid inn gruppa Quintus for å lære oss mer om å spille på gehør, sceneopptreden, formidling. Høstseminaret ble avsluttet med en felles konsert.

4 November ble det holdt Jubileumsforestillingen, "60 år med Nidarvoll skolemusikkorps -en konsert med forviklinger" både konsert og skuespill med humor og korpsironi.  Veterankorpset ble dannet for å skape stemning og overaske barna på forestillingen. Etter konserten ble det arrangert galla middag med dans og musikk innslag.